Puts The Ngreddfu In Britain. - We'Ll Leave The Ngreddfu On For You.

Skulle vara en dröm

Tänk att få köpa bostad i Spanien, det skulle ju vara helt underbart. Ja att få ha ett hus i en liten pittoresk stad som man kan åka till när man känner att man vill sticka iväg och komma iväg för en stund. Eller när man har semester och vill komma iväg, tänk va underbart att få ha ett hus där då.

Ja det vore en dröm..

Det skulle verkligen vara en dröm för mig att ha en bostad utomland att få åka till när jag vill och få göra iordning den precis som jag skulle vilja ha det, och gärna ha havsutsikt som alla andra vill ha. Sen så skulle jag vilja ha en hängmatta på talet eller i trädgården som man kan ligga i när det är varmt och skönt ute.
Ja det finns så mycket som jag skulle vilja göra och fixa om jag hade en bostad i spanien. 

Sen finns det ju hur många platser som jag skulle vilja besöka och att hus i och få vara en längre stund. Ja det finns mycket som man kan göra för att få njuta en stund. 
Sen så har vi otroligt mycket vackert att upptäcka i vårt egna land. Så är det ju.. Men det är verkligen härligt att få drömma sig bort för en liten stund och tänka på hur man skulle vilja inreda och göra iordning sitt hem om man hade ett utomlands. Ja det är kul att få drömma sig bort och tänka på det då och då.

Nu när det är kallt ute så blir det att ma drömmer sig bort lite mer än vanligt för att man längtar efter sol och värme och det är ju inte konstig med det. Det är ett sätt att ha det skönt för en stund att drömma och använda fantasin som om man vore där.